Hirdetés

Dragon Age: Origins - Nehéz a Darkspawn élete

|

A tegnap bejelentett Dragon Age DLC minden, csak nem megszokott.

Hirdetés

Amikor már azt hinnénk, nem nagyon lehet mit kitalálni DLC ügyileg, a BioWare ismét bebizonyítja, hogy miért is ők az RPG műfaj királyai. A tegnap bejelentett Darkspawn Chronicles DLC bemutatja a Dragon Age: Origins történetét Darkspawn szemmel.

Bizony, bizony. Ezúttal nem a fehér páncélos lovag, esetleg sunyi, de azért az emberiség érdekeit szem előtt tartó tolvaj bőrébe bújunk, hanem egy Darkspawn Vanguardot személyesítünk meg. MIvel az Archdeamon harcba hív minket, mennünk kell, sőt nekünk kell tereletnünk ostoba minionjainkat is. A sztori feltételes üzemmódba kapcsol amúgy: a Joining során ugyanis a Dragon Age: Origins főhőse meghalt, és most kiderült mire mentek volna a Grey Wardenek Alistair vezetésével. Érdekes az már biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)