Hirdetés

Dragon Age: Origins - 790 hibát javít, törölt tartalmakat állít vissza egy rajongói patch

|

A játék lelkes közössége évek óta dolgozik annak kijavításán, és nemrég elkészült egy csomag, amit mindenképp érdemes telepíteni.

Hirdetés

Épp idén novemberben lesz tízéves a Dragon Age: Origins, a BioWare franchise-ának első része.

Hirdetés

Remélhetőleg a következő játék a 2018-as The Game Awardson látottnál tartalmasabb bemutatásával fogja ezt megünnepelni a csapat, addig viszont tehetünk annyit, hogy újrapörgetjük az eddigieket. Az első játék nyújtotta élményt jelentősen felturbózza a hónapokkal ezelőtt közzétett, de a net által a napokban, részben a PC Gamernek köszönhetően felkapott Qwinn's Ultimate DAO Fixpack nevű csomag, mely összesen több mint 790 hibát tüntet el, illetve néhány, a fájlok között talált, félkész tartalmat aktivál, amiken a fejlesztők elkezdtek dolgozni, viszont a befejezésre nem jutott idejük. Új dialógusopciók nyílnak meg, új eseményekre kerülhet sor. Egy-két hiba még így is maradt, de az élmény akkor is sokkal jobb lesz. Töltsétek le és nosztalgiázzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)