Hirdetés

Dragon Age: Origins - Return to Ostagar DLC bejelentve

|

Úgy tűnik, tartja magát ígéretéhez a BioWare, miszerint az elkövetkező hónapok, évek folyamán újabb és újabb tartalmakkal bővül a Dragon Age: Origins.

Hirdetés

Nem lett rossz játék a Dragon Age: Origins, sőt olykor kifejezetten pazar, legnagyobb hibája talán a multiplatformitásban, és a konzolok korlátaiból fakadó kényszerű kompromisszumokban keresendő.



A PC-n klasszisokkal élvezhetőbb alkotás engem már az első eredettörténet közepétől magával ragadott, s tartok tőle, addig nem ereszt, míg az összes lehetséges kombinációt ki nem próbálom, s mindegyik befejezést meg nem nézem. Hogy mikor lesz erre időm, azt még magam sem tudom. No de ennyit rólam...
Aki beleszerelmesedett a BioWare művébe, az bizonyára örömmel fogadja, hogy karácsony előtt érkezik az újabb Dragon Age: Origins DLC. Szerencsére a Return to Ostagar nem csak egy-két új páncélt, kardot, gyűrűt, meg egyéb frinc-francot jelent majd, hanem egy egész küldetéssorozatot a "Vigyázat, SPOILER!!!" a néhai Cailan király végzetét jelentő romok környékén.



Mindezt télen, amikor már elvonult a fertelmes horda, csupaszra csipegették az elhullottak csontjait a varjak, s vastag hótakaró rejti el az avatatlan szemek elől Ferelden történelmének egyik legnagyobb tragédiáját. A feladatunk nem mást, mint az uralkodó maradványainak, fegyvereinek és vértjének felkutatása, a végtisztesség megadása, ily módon pedig Cailan becsületének helyreállítása. Az 5 dolláros csomag mindhárom platformon elérhető lesz decemberben, még az ünnepek előtt. Pontos dátummal azonban nem szolgálhatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)