Hirdetés

Dragon Age: Origins Ultimate Edition - Minden egy dobozban

|

Csupán idő kérdése volt, hogy a Dragon Age minden földi jóval telepakolt kiadásának tervére fény derüljön.

Hirdetés

Elsősorban a hozzám hasonló dobozfetisiszták fogadják majd kitörő örömmel a hírt, miszerint az Electronic Arts már a Dragon Age: Origins Ultimate Edition előkészítésén fáradozik.



A brit korhatár besorolásért felelős bizottságtól szivárgott ki a terv, ami szerint a Dragon Age: Origins végső kiadása magában foglalja az alapjátékon túl az Awakening kiegészítőt és az összes megjelent, (The Stone Prisoner, Warden's Keep, Return to Ostagar, Darkspawn Chronicles, Leliana's Song, The Golems of Amgarrak, Feastday Combo Pack) illetve még megjelenés előtt álló (The Witch Hunt) DLC-t. Ezzel pedig be is szüntethetjük a találgatásokat, miszerint a Morrigan-féle történetszálat felgöngyölítő, egyébként pont mára kiírt DLC lesz-e az utolsó a játékhoz. Úgy tűnik, hogy igen, főleg a GameStop már eltávolított bejegyzése szerint, ami október 12-i megjelenéssel és 60 dolláros árral kalkulált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)