Hirdetés

Dragon Age Redemption - bemutatták az első trailert

|

A Felicia Day által írt hat részes, élőszereplős film bemutatóját tegnap este hozták nyilvánosságra.

Hirdetés

A Dragon Age Redemption kizárólag az interneten lesz elérhető, és a The Guild című webes sorozat készítője, Felicia Day felelős a forgatókönyvért, emellett szerepet is kapott benne.

A trailer az NBC-n debütált, méghozzá Jimmy Fallon műsorában, ahol Felicia volt a vendég. A 4 percnél (visszaszámlálót tekintve 0:40-nél) kezdődő trailer ugyan igen rövid, de láthatunk számos jelenetet a filmből, például hogy a főszereplő egy elf lány, aki jól bánik a tőrökkel. A Dragon Age 2 március 11-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a Dragon Age Redemption pedig valamikor a nyár folyamán mutatkozik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)