Hirdetés

Dragon Age: Redemption - véget ért a webes sorozat

|

A BioWare és Felicia Day közös álma szépen lassan befejeződött. A Dragon Age minisorozat sok nézőt mozgatott, de milyen lett a végeredmény?

Hirdetés

 

A Dragon Age 2: Mark of the Assassin DLC-ből ismert Tallis történetét feldolgozó webes sorozat indulásáról korábban mi is beszámoltunk, főképpen arról áradozva, hogy mennyire szeretjük Felicia Day báját és tehetségét, aki nem csak főszereplője, hanem rendezője is ennek a minisorozatnak.

Ezzel együtt sajnos azt kell mondanom, hogy a Dragon Age: Redemption nem élete legjobb döntése volt, de nem szeretnék senkit sem befolyásolni. Most itt gyorsan megtekinthető az utolsó epizód, de ha valaki esetleg lemaradt az eddigi részekről, akkor ide kattintva bepótolhatja lemaradását a Dragon Age 2 DLC-s hősnőjének kalandjaiból.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)