Hirdetés

Dragon Age: The Awakening - Dobozos kiegészítő a láthatáron

|

Úgy tűnik, hogy az év szerepjátéka és az év játéka címekre is esélyes Dragon Age: Origins rajongói jövőre sem fognak unatkozni.

Hirdetés

Nem elég, hogy január 5-én érkezik a Dragon Age: Origins harmadik olyan DLC-je (Return to Ostagar), ami küldetéseket is tartalmaz, s nem csak a választható felszerelést hivatott bővíteni, a Eurogamer.cz információi szerint márciusban egy dobozos kiegészítő lát napvilágot.



A fordítás szerint a Dragon Age: Origins - Awakening a Dragon Age: Origins fináléja után játszódik, és egy teljesen új hőst (saját eredettörténettel) alakítunk benne. A mintegy 15 órányi játékidőt biztosító expanzió az új tartalmak mellett a szintkorlátot is feljebb tolja.



Reméljük, a poszt nem a cseh kollégák előszilveszteri buliját követő alkoholmámorból született, hiszen a Dragon Age: Origins - Awakeing hivatalos bejelentésére, illetve az értesülések megerősítésére még nem került sor. Igaz, nem is cáfolta eddig senki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)