Hirdetés

Dragon Age - hiába jön a bejelentés, a megjelenés még évekre van

|

A pletykák szerint fejlesztés még a korai szakaszában jár, ami miatt még jó darabig várhatunk a cím tényleges érkezésére.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a BioWare nagy erőkkel készül egy Dragon Age bejelentésre, ami a The Game Awards 2018 alatt lesz esedékes. Azt azonban még nem tudtuk, hogy  említett játékra még jó darabig várnunk kell majd.

Hirdetés

A VentureBeat forrásai szerint azonban ez a helyzet. Még a játék nevét sem döntötték el a hír érkezésének pillanatában, és a végső alcímet valószínűleg közvetlenül a The Game Awards 2018 előtt fogják kiválasztani. Ennyire korai stádiumban van a következő Dragon Age fejlesztése. Ezek szerint 2021. előtt felesleges számítani a megjelenésére.

A korábbi infók szerint egyébként a BioWare egy időre leállította a fejlesztést, hogy az Anthemre koncentrálhassanak, de mostanra úgy néz ki, hogy vannak csapatok, akik a Dragon Age-en és egy Mass Effect játékon is dolgoznak. Kíváncsian várjuk a megfeszített meló eredményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)