Hirdetés

Új BioWare-játékon dolgozik a Dragon Age sorozat zseniális írója

|

David Gaider a Twitteren jelentette be, hogy átadja a projekt vezetését kollégájának, de a BioWare csapatát nem hagyja el.

Hirdetés

A Dragon Age sorozat egyik meghatározó alakjának számító David Gaider bejelentette, hogy nem dolgozik tovább a sorozaton. A vezető írói szerepet a korábban a Mass Effect-szérián dolgozó, a Dragon Age-csapathoz az Inquisition készítése közben csatlakozó (bár korábban írt egy a sorozathoz kapcsolódó regényt) Patrick Weekes veszi át, ám azt egyelőre nem lehet tudni, min dolgozik majd Gaider.

Az viszont biztos, hogy a BioWare kötelékén belül marad, de az ezt bejelentő tweetben azt írja, egyelőre nem beszélhet a projektről, amin a stúdión belül dolgozni fog. A döntését azzal indokolta, hogy bár nagyon élvezte a Dragon Age-en való munkát, több mint 10 év után ideje volt váltania.

A régi és az új vezető írónak egyébként volt ideje viccelődni is egy keveset a váltással: az új író, Weekes azt írta, megtiszteltetésnek veszi, hogy a DA-univerzumon dolozhat, és alig várja, hogy "szexi unikornisokkal" tölthesse meg a világot. Gaider erre válaszul annyit írt, hogy a legnagyobb előnye annak, hogy a BioWare-nél marad, hogy Weekes látótávolságon belül marad.

Akármin is dolgozik majd a  jövőben Gaider, a korábbi munkái valószínűleg a történet rendben lesz: a Dragon Age-sorozat előtt dolgozott a Baldur's Gate II-n, a Neverwinter Nightson, és a Star Wars: Knights of the Old Republicon is.

Mit gondoltok, egy már ismert projekten, vagy egy új IP-n dolgozik majd Gaider?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)