Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - nem maradhat ki Vegeta sem

|

Újabb karakterbemutató videót adtak ki a Dragon Ball FighterZ készítői, amiben a Saiyan herceg kapta a főszerepet.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ gamescomos bemutatója alapján reménykedhetünk, hogy sem a sztori, sem a harcrendszer szempontjából nem csalódunk majd a jövőre érkező 2D-s játékban. De mivel a verekedős műfajról van szó, az izgalmas karakterfelhozatal is majdnem ilyen fontos.

Hirdetés

Így nem meglepő, hogy a Bandai Namco és az Arc System Works külön trailert szentel a Dragon Ball univerzum legismertebb karaktereinek, akik szerepet kapnak a játékban, így a legújabb videóban például Trunks után külön bemutatták Vegetát is. Az alábbi rövid kedvcsinálóban egy-két látványos támadást is láthatunk, amik ismét csak megerősítettek minket abban a hitünkben, hogy a Dragon Ball FighterZ látványvilágára nem lehet majd panaszunk. A játékmenettel kapcsolatban pedig egy fokkal talán okosabbak leszünk a hónap közepére tervezett első zárt béta után.

Ti melyik karaktert látnátok még szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)