Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - még egy nap bétával kárpótolják az Xbox One-os játékosokat

|

Ha siettek, még a megjelenés előtt kipróbálhatjátok az új Dragon Ball játékot.

Hirdetés

A Microsoft konzolján nem volt éppenséggel zökkenőmentesnek nevezhető a Dragon Ball FighterZ nyílt bétája, jól tudják ezt a fejlesztők és mi magunk is. Livestreamünk során ugyanis egy azaz egy multiplayer meccset sikerült összehoznunk, egyébként másfél órán át csak a tutorialt nyúztuk és a ti kérdéseitekre válaszoltunk. 

Hirdetés

A bétát végül egy teljes nappal meghosszabbították, így csak 17-én ért véget, a legújabb hírek szerint azonban még egy kis ajándékot kaptak azok, akik Xbox One-on akarják nyüstölni a játékot. Az amerikai Bandai Namco Twitter oldalon jelent meg az alábbi bejegyzés, amely szerint az Xbox One-os játékosok kapnak még egy utolsó, 24 órás lehetőség arra, hogy a megjelenés előtt bunyózhassanak egy kicsit a Dragon Ball FighterZ-ben. A lehetőség hazai idő szerint holnap reggel 6 óráig él, szóval még van időtök nyomni pár kört.

A Dragon Ball FighterZ egyébként pénteken, vagyis január 26-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti le fogtok rá csapni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)