Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - Trunks sem marad ki a bunyóból

|

A Dragon Ball időutazó karaktere is csatlakozott a készülő verekedős játék hőseinek sorába.

Hirdetés

Rengeteg rajongó várja a Dragon Ball FighterZ címen érkező új játékot, amelyet az idei E3-on látványos videókkal mutatott be a Bandai Namco. Ezidáig csak abban lehettünk biztosak, hogy Son Goku, Son Gohan, Vegeta, Frieza, Cell és Majin Buu választható karakter lesz, de most egy újabb szereplő kilétére is fény derült.

Hirdetés

Famitsu legújabb számában jelent meg egy kép, amin több más karakter mellett a jövőbeli Trunks is látható, amint éppen Super Saiyanként készül egy brutális kombóra (esetleg simán elirigyelte a Dark Souls-féle Praise the Sun pózt). Az alábbi kép alsó részén kell keresnetek őt. 

A Dragon Ball FighterZ PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik 2018 folyamán. A játék bétatesztjére azonban elvileg már idén nyáron jelentkezhettek. 

Ti melyik Dragon Ball karaktereknek örülnétek még? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)