Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - minden, amit Brolyról tudni akarhattál

|

Új gameplay videón nézhetjük meg a Bandai Namco verekedős játékának következő harcosát.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ nem csak a Dragon Ball témájú játékok között kiemelkedő, de azt is bátran kijelenthetjük, hogy az utóbbi idők egyik legjobb verekedős játéka, mely a DLC-ktől csak még jobb lehet.

Hirdetés

Broly eredetileg az egyik Dragon Ball Z filmekben mutatkozott be (az eredeti mangában, amiből a sorozatot adaptálták, sosem szerepelt), de hamar ismert és népszerű lett a rajongók körében, még annak ellenére is, hogy kérdéses, mennyire passzol a történetbe.

A legendás harcost hamarosan a Dragon Ball FighterZ rajongói is kipróbálhatják a március 29-én megjelenő DLC-nek köszönhetően, addig is pedig a fenti videóból kiderül, hogy mire is lesz majd képes a karakter a játékban. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)