Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - végre megtudtuk, pontosan hogyan kell kiejteni a címet

|

A Bandai Namco ott segít, ahol csak tud, most már nem fogjuk elrontani a játék címét.

Hirdetés

Ha ti is hetek, sőt hónapok óta álmatlanul forgolódtok, és nem hagy titeket nyugodni a kérdés, akkor most megváltás lehet a Bandai Namco tweetje. A srácok ugyanis végre elárulták, hogyan kell helyesen kiejteni a Dragon Ball FighterZ címét.

Hirdetés

Értelemszerűen két variáció között őrlődtek a rajongók: egyesek a "Fighters" mellett kardoskodtak, mások szerint viszont a "Fighter-Z" volt a helyes, szépen megnyomott Z-vel a végén. Nos, a Bandai Namco szerint az első tábornak van igaza. Ők pedig csak tudják, hogyan nevezték el a saját játékukat. Minderről ez a tweet árulkodik:

Most, hogy ezt is megtudtuk, már teljes lelki nyugalommal várhatjuk a holnapi megjelenést, hiszen a Dragon Ball FighterZ (nem Fighter-Z!) január 26-án landol PC-n, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)