Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - így bunyózik Cooler

|

A Bandai Namco végre többet mutat abból, hogy milyen lesz Coolerrel verekedni.

Hirdetés

Ki sem látszunk a Dragon Ball hírekből. A minap jelent meg a Dragon Ball Xenoverse 2 legújabb DLC-je, az Extra Pack 3, nemrég megjött az első igazi Dragon Ball Super: Broly trailer, valamint az is kiderült, hogy egy új harcos, Frieza testvére is csatlakozik a Dragon Ball FighterZ-hez. 

Hirdetés

A felhozatalhoz csatlakozó új karakter nem más, mint Cooler, akit az alábbi gameplay videóban Friezával és Captain Ginyuval láthatunk egy csapatban, amint megküzdenek a Goku, Vegeta és Gohan alkotta trióval. A trailernek hála végre többet is láthatunk abból, hogyan harcol Cooler:

Az új harcos várhatóan szeptember végén csatlakozik majd a Dragon Ball FighterZ többi karakteréhez PC, PS4 és Xbox One platformokon. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)