Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - alap Goku és Vegeta jön a következő DLC-ben

|

Kiderült, hogy kik érkeznek a következő csomagban és az is, hogy mikor kezdődik a switches béta.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Dragon Ball FighterZ következő DLC-je a jövő hónap elején fog befutni, és két régi/új karaktert hoz majd magával. Goku és Veta alap verzióit kapjuk meg, akik sajátos kombókkal és harci stílussal fognak küzdeni.

Hirdetés

Alap Goku spéci képessége a Kaioken lesz, amivel nagyon gyorsan tud csapásokat kombinálni. A legerősebb támadása a Spirit Bomb lesz, ami hatalmas sebzést ad le, de iszonyatosan lassú.

Alap Vegeta a Galick Gunt használja majd, amivel a földre lőhet egy sugárnyalábot, ezt pedig akár ugrás közben, a levegőben is használhatja. A Galaxy Breaker képességével maga körül okoz sebzést, a testéből kiszabadított energiával.

Az új karakterek mellett az is kiderült, hogy a Nintendo Switch bétája sincs már messze. Jövő hónapban sor kerül a nyílt tesztre, amiben 3v3 helyi csatákat vívhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)