Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - még több DLC-re számíthatunk

|

A producer egy rövid üzenetben hálálkodott a rajongóknak a Switch verzióért, és hozzátette, hogy a játék tartalmi támogatásának még koránt sincs vége.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Dragon Ball FighterZ rajongók leginkább maguknak köszönhetik a Nintendo Switch verzió érkezését. Tomoki Hiroki, a játék producere elmondta, hogy a tömeg követelésének hála állhattak neki a port elkészítésének.

A Switch változat mindenkinek jó lesz: a Switch tulajdonosok kapni fognak egy iszonyatosan menő verekedős címet, a Dragon Ball FighterZ rajongók magukkal vihetik kedvenc játékukat, a Bandai Namco pedig újra piszkosra keresheti magát Gokuék nevével. Valószínűleg az utóbbinak is köszönhetjük, hogy még több DLC vár majd ránk a továbbiakban.

A kérdés már csak az, hogy ki kerülhet még be, amikor már Cooler szintű karaktereket hoznak ki a spájzból.

A Dragon Ball FighterZ megjelenése 2018. szeptember 28-án várható Nintendo Switchre. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)