Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - véletlenül kiderült, hogy ki az utolsó Season 2-es DLC karakter

|

Szivárgások előfordulnak az iparban, de azt kevesen feltételezték volna, hogy pont Major Nelson fog Dragon Ball karakterekről kotyogni.

Hirdetés

Pedig pont így történt a This Week című műsorának legutóbbi epizódjában. Larry "Major Nelson" Hryb félvállról megjegyezte, hogy a Dragon Ball FighterZ most kapta meg a GT Goku és Janemba skineket. Az hagyján, hogy Janemba még sehol sincs, de a karakterskinek még csak nem is léteznek.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy Nelson látszólag nem tudja, azok a skinek igazából karakterek, mi feltételezzük, hogy ez nem volt szándékos. A bakit a lenti videóban 3:10-nél láthatjátok.

Így derült ki, hogy a Season Two bérlet utolsó karaktere Janemba lesz. Ezt egyébként még az Xbox Twitter is megerősítette, aminek kezelője láthatóan lazára vette a dolgot.

Janemba egyébként az 1995-ös Dragon Ball Z: Fusion Reborn című film főellensége volt, aki egy nagy, sárga, látszólag ártalmatlannak tűnő démonból lett Gokuék egyik keményebb filmes ellenfele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)