Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - jön a DBS film Brolyja

|

Néhány nap múlva érkezik a Dragon Ball Super filmben megkedvelt Broly, ez pedig egy nagyon stílusos új trailerből derült ki.

Hirdetés

A Dragon Ball Super film pont az volt, amire egy keményvonalas Dragon Ball rajongónak szüksége volt: egy órányi tömény akció, kis sztori körítéssel, és fantasztikus harcanimációval. Nem csoda, hogy az ebben bemutatott, immáron kánonba simuló Brolyt mindenki megszerette. A Bandai Namco és az Arc System Works ki is használták a karakter népszerűségét, és hozzácsapták a rajongók új kedvencét a Dragon Ball FighterZ második szezonos felhozatalához.

Hirdetés

Az új karakter december 5-én érkezik, ezt pedig egy olyan trailerből tudtuk meg, ami a játék motorjával alkotta újra a film harcjeleneteinek egy-egy nagyobb pillanatát.

A Dragon Ball FighterZ megjelent PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)