Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - így néz ki Fused Zamasu akció közben

|

A Bandai Namco kiadott egy új videót, ami rövid bepillantást enged Fused Zamasu harci stílusába.

Hirdetés

Múlt héten már kiderült, hogy a játék új karaktere Fused Zamasu lesz, aki a Dragon Ball Superben rendesen helyretette Gokut és Vegetát is. A Bandai Namco szokásához híven először egy rövid gameplay teaserben mutatta meg a harcos néhány képességét.

Hirdetés

Bár Zamasu támadásai mind nagyon menőn néznek ki, a különlegessége az irányításában rejlik. A karakter képes lebegni a levegőben támadásait követően, majd bármilyen irányba szabadon mozoghat földet érés nélkül. Tapasztalt játékosok kezében ez valószínűleg rettenetesen idegesítő lesz.

A karakter érkezésének dátumát még nem ismerjük, de annyi kiderült, hogy a szezonbérlet részeként és külön is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)