Hirdetés

Dragon Ball FighterZ gépigény - nem fog fájni

|

A Bandai Namco végre elárulta, egészen pontosan milyen vas kell majd a legújabb Dragon Ball játék problémamentes futtatásához.

Hirdetés

Vészesen közel a Dragon Ball FighterZ megjelenésének napja, így már bőven ideje volt, hogy végre megkapjuk a játék gépigényét is.

Hirdetés

A Bandai Namco nem húzza tovább a Dragon Ball rajongók idegeit, az Arc System Works által fejlesztett Dragon Ball FighterZ minimum és ajánlott gépigényét látva pedig mindenki megnyugodhat: nem kell Super Saiyan erősségű gép a játék élvezetes futtatásához. Mutatjuk a szükséges paramétereket. 

Dragon Ball FighterZ minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bit)
Processzor: AMD FX-4350, 4.2 GHz / Intel Core i5-3470, 3.20 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Radeon HD 6870, 1 GB / GeForce GTX 650 Ti, 1 GB
DirectX: 11-es verzió

Dragon Ball FighterZ ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bit)
Processzor: AMD Ryzen 5 1400, 3.2 GHz / Intel Core i7-3770, 3.40 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Radeon HD 7870, 2 GB / GeForce GTX 660, 2 GB
DirectX: 11-es verzió

A fentieken túl immár hivatalosan is megerősítették azt, amit mi már a gamescomon is hallottunk: a játék előrendelői azonnal megkapják játszható karakterként Son Goku és Vegeta Super Saiyan Blue változatait, valamint pár exkluzív avatart is, ezen felül pedig egy nappal korábban csaphatnak bele a januári nyílt bétába, ami mindenki más számára 14-én indul, ők viszont már 13-án szombaton elkezdhetnek bunyózni. 

Ti ki fogjátok próbálni a Dragon Ball FighterZ-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)