Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - így szórja a pofonokat Hit

|

A Dragon Ball FighterZ legújabb trailerének főszereplője nem más, mint a Super alcímű sorozatban bemutatott orgyilkos, aki szintén szerepel a játékban.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ hamarosan esedékes bétájáig, mikor kipróbálhatjuk a játékot, valószínűleg a játékmenetről nem sok érdemi infót tud mondani az Arc System Works és a Bandai Nacmo. így a verekedős játék karakterfelhozatalából mutattak be egy újabb szereplőt, aki nem más, mint Hit.

Hirdetés

A Team Universe 6 tagjának arcáról a tőle megszokott módon az alábbi videóban sem lehet sok érzelmet leolvasni, viszont a pofonok osztását illetően ő sem fogja vissza magát. Hit egyébként nem lesz benne abban a tizenegy karakterben, akik játszhatóak lesznek a nyílt és a zárt bétában.

Nektek ki a kedvencetek az eddig bemutatott harcosok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)