Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - egész hétvégén ingyen pörgethetik az xboxosok

|

Mindössze egy aktív Xbox Live Gold előfizetésre lesz szükségetek, és már mehet is a bunyó.

Hirdetés

Az Xbox Live Gold Free Play Days program keretein belül a Microsoft szolgáltatásának előfizetői rendszeresen kipróbálhatnak már megjelent játékokat. Most épp a legutóbbi Dragon Ball adaptáció, a FighterZ van soron. 

Hirdetés

A valóban remekül sikerült verekedős címet mostantól egészen vasárnapig, azaz január 27-ig használhatja mindenféle korlátozás nélkül az összes Xbox Live Gold tag. Ezzel párhuzamosan pedig természetesen arra is lehetőség van, hogy kedvezményesen megvásároljátok a játékot (az alapkiadás 60%-kal olcsóbb, a FighterZ és az Ultimate Edition pedig féláron kapható), így a hétvégi ingyenes időszak után is folytatódhat a csetepaté. 

Ti ki fogjátok próbálni a Dragon Ball FighterZ-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)