Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - egy csomó új karakterváltozatot hoztak a modderek

|

A Dragon Ball karaktereinek számos különböző verziója közül sok nem került be a FighterZ megjelenésekor, de a rajongók sokat már pótoltak is modok segítségével.

Hirdetés

Ahogy általában a verekedős játékok esetében lenni szokott, a Dragon Ball FighterZ is hoz majd új karaktereket DLC-k formájában, de ebben az esetben a moddereknek is sok lehetősége van, hogy különböző karakterkülsőkkel bővítsék a játékot. A PC-s változat játékosai pedig neki is álltak az egyedi skinek gyártásának.

Hirdetés

Mivel a Dragon Ball szereplőinek számos különböző változatát láttuk már az anime különböző sztoriszálaiban, sok esetben a moddereknek csupán színeket, vagy más kisebb részleteket kell kicserélniük egy teljesen új karaktermodell megalkotása helyett. Így csupán egy héttel a játék megjelenése után számos karaktervariációt tölthetünk le a Dragon Ball FighterZ PC-s változatához, amiket egy új weboldalon már el is kezdtek gyűjteni a rajongók, amit itt találtok meg.

Nektek melyik karakterváltozat hiányzott az alapjátékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)