Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - így csinálj belőle retró játékot

|

Egy kis szöszöléssel a legújabb Dragon Ball-játék máris olyan lesz, mintha 15 évvel ezelőtt jelent volna meg.

Hirdetés

Egészen remek munkát végzett az Arc System Works a Dragon Ball FighterZ-vel, amiben ismét egymásnak esnek az anime legismertebb harcosai. Az unatkozó rajongók pedig rájöttek arra, hogy a grafikai beállítások módosításával szinte teljesen más látványvilágot varázsolhatnak a játéknak.

Hirdetés

Ha esetleg már nagyban nyomjátok a legújabb Dragon Ball-játékot, akkor tartsatok egy kis szünetet, ugyanis mutatunk egy érdekességet. A grafikai beállítások menüben válasszátok mindenhol a legalacsonyabb opciót, illetve a Resolution Scalinget is állítsátok a legkisebbre, és az eredmény valami olyasmi lesz, amit alább láthattok.

Egy Pixelbuster nevű Twitter-felhasználó még tovább fokozta a dolgot, és egészen elképesztő mértékben átalakította a látványt. Ennyire azért ne vigyétek túlzásba a beállításokkal való szöszölést, de a fenti megoldással mindenképp tegyetek egy próbát, mert nagyjából olyan érzés lesz, mintha egy Game Boy Advance-on játszanátok.

Ti megvettétek már a Dragon Ball FighterZ-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)