Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - már a héten megjön a második szezon első két harcosa

|

Még mindig nincs vége a FighterZ diadalmenetének: idén is kapunk 6 új karaktert, és 4-nek már a nevét is tudjuk.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ World Tour alatt került bejelentésre a már sokat pletykált FighterZ Pass 2, ami 6 új harcossal fogja megtoldani a verekedős játék felhozatalát. Első körben a Dragon Ball Super legveszélyesebb ellenfelét, Jirent, és Gohan feleségét, Videlt fogjuk megkapni.

Hirdetés

A FighterZ Pass 2-t valamikor a napokban, még a két új harcos megérkezése előtt lehet majd megvenni, Jiren és Videl pedig már csütörtökön elérhetőek lesznek.

A bérlet 6 új karakteréből tehát 2 már a héten megjön. Azt még nem tudjuk, hogy a második csomagban kik szerepelnek majd, de azt már igen, hogy kik lesznek az év utolsó harcosai. A Bandai úgy döntött, hogy elő veszik a Dragon Ball Super: Broly filmben látott harcosokat, és a Broly/Gogeta párost fogjuk a játékosok kezébe adni.

Így már csak 2 kérdőjel maradt a felhozatalban. A közösség nagy része biztosnak érzi, hogy Keflát, Caulifla és Kale fúzióját biztosan megkapjuk még Roshi vagy Ultra Instinct Goku mellett. Ti kikre tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)