Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - három patch is várható a következő másfél hónapban

|

A Bandai Namco legújabb játéka kimondottan jól sikerült, de az online játékmeneten még van mit kijavítani.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ-zel maradandót alkotott a Bandai Namco. Nemcsak látványos, de könnyen tanulható és élvezetes verekedő játékot tettek le az asztalra. A hibákat pedig már vizsgálják, és konkrét elképzelésük is van, milyen időközönként érkeznek majd a javítócsomagok.

Hirdetés

Természetesen nem elég, hogy új harcosokkal forgatják fel a csatateret, mert a matchmaking közel egy hónappal a megjelenés után is optimalizálatlan. A fejlesztők viszont gőzerővel dolgoznak a patcheken, és terveik szerint február végén, március közepén és március végén is érkezni fog egy-egy javítás. A játék producere, Tomoko Hiroki egy rövid videóban beszél is ezekről.

Nektek hogy tetszik a Dragon Ball FighterZ, mit javítanátok rajta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)