Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - ők lesznek az új karakterek?

|

Elképzelhető, hogy már most kiderült, ki lesz az a 8 karakter, akiket a season pass vásárlói kapnak majd meg.

Hirdetés

Dragon Ball FighterZ minket is lenyűgözött, ahogy ez tesztünkből is kiderült. Sok rajongó azonban úgy érezte, bár a játék valóban remek, azért bizony elfért volna még benne néhány extra karakter. A fáradhatatlan adatbányászok szerint pedig már meg is van, kik lesznek azok, akik a season pass miatt kerülnek be a játékba.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a Dragon Ball FighterZ szezonbérlete 8 új karakterrel bővíti a kínálatot. Az adatbányászok szerint pedig már azt is lehet tudni, egészen pontos kik is lesznek ők. Elméletileg rájuk lehet számítani:

Broly
Bardock
Zamasu (Fused?)
Vegito (Blue?)
Cooler
Android 17 (Ranger)
Goku alapváltozat
Vegeta alapváltozat

Mindezt arra alapozzák, hogy az alaposan átrágott kódban megtalálták a fenti karakterek avatar verzióit, amelyek egyelőre nem elérhetőek a játékban. Cooleren kívül minden szóban forgó karakternek legalább két avatarja be fog kerülni a Dragon Ball FighterZ-be. Azok a szereplők, akiknek pedig legalább két avatarjuk van, mind egytől egyik játszható karakterek is.

Nem mondom, hogy kikezdhetetlen a logika, de alapvetően ésszerűnek tűnik a dolog. Szintén az adatbányászatnak köszönhetően derült ki az így, hogy "Z Union" és "Z League" néven két új játékmódot is kapni fogunk. 

Ti örülnétek, ha tényleg a fentiek lennének a Dragon Ball FighterZ DLC karakterei? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)