Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - megvan, mikor próbálhatjuk ki Switchen ingyen

|

Elméletben tökéletesen illik a platformra a Bandai Namco nagy sikerű verekedős játéka. Hamarosan meglátjuk, ez a gyakorlatban is érvényes-e.

Hirdetés

Nem játszom aktívan verekedős játékokkal és nem nézek animéket, de engem is beszippantott a Dragon Ball FighterZ januárban. A sorozat rajongóinak meg maga a gyönyör.

Hirdetés

Aki szívesen magával vinné bárhova, vagy úgy érzi, Switchen lesz a legjobb, szeptember 28-ától játszhat vele korlátlanul, viszont a megjelenést egy nyílt bétateszt fogja megelőzni, mely a jövő héten indul. A klienst már most le lehet tölteni az eShopból, de a játék csak augusztus 10. 6:00-tól lesz játszható, és egészen augusztus 12. reggeli 9-ig marad. Négy játékmóddal tehetünk próbát: a Practice Battle Tutorialban mozdulatokat gyakorolhatunk, online pedig az Arena Match, a Ring Match és a Ring Party Match módokban bizonyíthatunk. 23 karakter közül választhatjuk majd ki háromfős csapatunk tagjait. 

Ha van Nintendo Switchetek, semmiképp ne hagyjátok ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)