Hirdetés

Megjött a Dragon Ball - Project Z első trailere

|

A tegnapi FighterZ World Tour döntő után egy hosszabb trailert kaptunk a játékról.

Hirdetés

A Bandai Namco egy ideje már húzza az agyunkat a Dragon Ball - Project Z néven futó projektjével. Annyit tudunk egyelőre, hogy a játék egy akció-RPG lesz, ami a Dragon Ball Z eseményeit dolgozza fel.

Hirdetés

Tegnap lezajlott a Dragon Ball FighterZ World Tour döntője, ami után kaptunk egy videót a játékról. A két és fél perces anyagban valódi játékmenet nincs, csak a grafikai motorral újraalkotott cselekmény a Dragon Ball Z-ből.

Az biztosnak tűnik, hogy a Dragon Ball Z rajongói végignyomhatják majd a fő sztori cselekményét. A megjelenés valamikor 2019-ben lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A trailerben a Nintendo Switch logója nem bukkant fel, de a Bandai szereti idővel a hibrid konzolra is átpakolni a játékait, így a Switch verzió sincs kizárva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)