Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - ezt tudja az első DLC

|

A Bandai Namco Entertainment Europe ismertette velünk, hogy miket pakoltak a Dragon Ball Xenoverse 2 legelső DLC-jébe és a mindenki számára ingyenesen érkező tartalmi frissítésbe.

Hirdetés

Sikerrel rajtolt el a Dragon Ball Xenoverse második része is, amelyet többnyire a kritikusok is szerettek, így a játékot fejlesztő Dimps csapatnak egyetlen dolga maradt: gyártani a plusz tartalmakat és frissen tartani a programot. Az első bővítményről már le is rántották a leplet. 

A Dragon Ball Xenoverse 2 első DLC-je - igencsak szellemes módon - DLC Pack 1 névvel érkezik december 20-án és megvásárolható lesz a Season Pass részeként, valamint természetesen önállóan is. Tartalmát tekintve két új karakterrel (Cabbe, Frost), valamint új küldetésekkel, jelmezekkel, támadásokkal és egyebekkel bővíti az alapjátékot. 

Jön egy ingyenes tartalmi frissítés is új skillekkel, jelmezekkel és támadásokkal megpakolva, ami egyúttal aktivál egy vadonatúj eseményt, a Frieza Siege Eventet, melynek célja, hogy közös erővel legyűrjük Dermesztő seregét Conton City-ben. A nyerteseket exkluzív Jersey jelmezeket zsebelhetnek be, míg az új raid bossért, a gonosz Yamcháért egyedi titulus jár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)