Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - két új DLC karakter érkezik a filmekből

|

Hamarosan több harcos is csatlakozik Gokuékhoz, akiket a Dragon Ball Z filmekből húztak elő a fejlesztők.

Hirdetés

V-Jump című japán magazin jó híreket hozott azoknak, akik videojátékos formában is követik majd a csillagharcosok bunyóit. Kiderült például, hogy a Dragon Ball FighterZ-ben benne lesz  Nappa és Captain Ginyu is játszható karakterként. Aztán a Dragon Ball Xenoverse 2 DLC karakterekre került a reflektorfény.

Hirdetés

Az hírek szerint az új harcosokat a Dragon Ball Z filmekből ismerhetjük. Az első Android 13, aki a Dragon Ball Z: Super Android 13 főgonosza volt, míg Tapion, a második új karakter a Dragon Ball Z: Wrath of the Dragonban bukkant fel. Mindkét karakter fizetős DLC-ként fog megjelenni, de áruk és megjelenési dátumaik egyelőre nem ismertek.

Az új szereplők mellett a fejlesztők rengeteg új ruhát is kiadnak majd a karakterekhez. Universe 2 és Universe 11 harci felszereléseket is fizetős DLC-ként lehet majd letölteni a megjelenésük után. Azért ingyenes tartalom is érkezni fog: a Hero Colosseum új sztorielemekkel bővíti a játékot, itt a harcosok figurákkal csatázhatnak majd.

A Dragon Ball Xenoverse 2 tavaly októberben jelent meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, idén pedig Nintendo Switchre is megjött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)