Hirdetés

Dragonball Xenoverse 2 - itt az első DLC előzetese

|

Az első Dragon Ball Xenoverse 2 DLC-t nem aprózták el, a Bandai Namco most kiadta a pontos listát a következő héttől elérhető frissítések tartalmáról.

Hirdetés

Már majd egy hónapja tudjuk, hogy körülbelül mi várható a Drangonball Xenoverse 2, első frissítésében. Most, hogy közeledik ennek megjelenése kaptunk egy összefoglaló előzetest az új dolgokról.

Ingyenes és fizetős DLC-t is kapunk a következő héten. Előbbi letöltésével elérhetővé válik SSGSS Gokuhoz az Awakened Skill Kaioken times 10 képesség, illetve Hit karakteréhez az Awakened Skill Pure Progress. Kapunk még 6 új ruhát, 4 új támadást és 5 új tanárt Future Gohan, Bardock, Cooler, Android 16 és Whis személyében. Csak náluk plusz 20 új támadást tudtok majd elsajátítani. A Frieza's Siege! esemény és az új raid küldetés, az Evil Yamcha is az ingyenes frissítés része lesz, utóbbival egy exkluzív címet is bezsebelhettek.

A fizetős verzióval két új karakterrel bővíthetjük a játékot, ők lesznek Cabba, a Super Saiyan formájában és Frost, a végső kinézetében. Új mester itt is lesz, Hit személyében, illetve a fizetős mód újabb 5 támadást, 3 küldetést, 2 ruhát és hangulatjelet, illetve 5 Super Soult tartalmaz.

A friss Dragon Ball Xenoverse 2 tartalmakat december 20-tól tudjátok letölteni. Aki úgy dönt, hogy a fizetős DLC-t is bevállalja, annak 10 dollárt kell perkálni, tehát kb. 3000 forintot. De lehetőségetek van arra is, hogy 30 dollárért a tiétek legyen az összes többi, később megjelenő fizetős DLC is, természetesen a mostanival együtt. Így egyet tudtok spórolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)