Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - nézd meg Goku és Vegeta összecsapását

|

A PAX West azokat a játékosokat sem hagyta cserben, akik szerettek volna többet is látni a Dragon Ball Xenoverse 2-ből, ugyanis egy hosszú és látványos gameplay videóban Goku csap össze a feltuningolt Vegetával.

Hirdetés

A Dragon Ball Xenoverse 2 minden tekintetben többet kínál majd az első résznél (többjátékos lehetőségek terén is), de aki bizonytalan lenne a minőséggel kapcsolatban, az a megjelenés előtt kipróbálhatja, sőt temérdek gameplay  videót is nézhet a játékmenetről. 

A Dragon Ball Xenoverse 2 a PAX Westről sem hiányozhatott és természetesen ott is játszható formában volt jelen. Két klasszikus Dragon Ball Z karakter egymásnak feszülését láthatjuk több mint hét percen keresztül egy livestreamnek köszönhetően: Goku csap össze a Super Saiyan 4-es Vegetával, valamint egy kis Trunks is befigyel a végén, így teljes az örömünk. 

A Dragon Ball Xenoverse 2 október 25-én mutatkozhat be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de előtte még részt vehetünk majd egy nyílt bétában

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)