Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - Goku egy halálos testvérpárral csap össze

|

Nyakunkon a Dragon Ball Xenoverse 2 megjelenése, de még most újabb videók mutatják meg a játékban várható brutális harcokat.

Hirdetés

A Dragon Ball sorozat rajongói nagyon örülhetnek, hiszen napokon belül, az amerikai premiernél nem sokkal később, egészen pontosan október 28-án nálunk is megjelenik a Dragon Ball Xenoverse 2

Eddig is rengeteg gameplay felvételt mutattak nekünk a fejlesztők, de erre a hétvégére is jutott két remek új videó. Ezeken a gameplay videókon Goku csap össze Friezával, illetve a gonosztevő bátyjával, Coolerrel. Lesd meg őket gyorsan, amíg a játék megjelenésére vársz!

A Dragon Ball Xenoverse 2 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is érkezik. Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)