Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - temérdek újdonság jött az ingyenes frissítéssel

|

Új harcformák, technikák, partner testreszabás, és rengeteg extra jött az egyébként teljesen ingyenes frissítéssel.

Hirdetés

Ugyan most a bunyós világ figyelmét leköti a Dragon Ball FighterZ, a Bandai Namco nem feledkezett meg a 3D-s verekedős mókáról sem. A Dragon Ball Xenoverse 2 kapott egy hatalmas ingyenes javítást, ami rengeteg új lehetőséget rejteget.

Hirdetés

A Dragon Ball Superben látott SSGSS átalakulás csak az egyike ezeknek. Több új technikával is próbálkozhatsz csaták során, a mestereidből partnereket faraghatsz, és a haverokat kedved szerint alakíthatod. Mindezt bemutatja az új trailer.

A fejlesztők hozzátették, hogy a jövőben is számíthatunk új képességekre és tartalmakra. Egy darabig nem kell attól tartanunk, hogy kiürül a Dragon Ball világa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)