Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - brutális bunyókat mutatunk

|

Nem kell tovább várakozniuk az amerikai Dragon Ball-rajongóknak, számukra mától elérhető a Xenoverse 2, amihez egy újabb hangulatos trailer is készült. Nekünk még pár napig ki kell bírnunk.

Hirdetés

Remek játékkal gyarapodott ma a Dragon Ball univerzum, hiszen az Egyesült Államokban megjelent az MMO elemekkel kevert, verekedős, akciójáték, a Xenoverse folytatása. A játékról már eddig is sok jót hallottunk, elég csak annyi, hogy a zenék mixeléséhez Steve Aoki-t kérték föl, vagy hogy a rajongók kérésére változtattak néhány játékbéli elemen a készítők. Az európai megjelenés csupán három nap múlva, október 28-án várható.

Az amerikai megjelenéshez természetesen új előzetes dukál, amiben régi és új jelenetek keverednek a csapatós muzsikára. A videó vége felé a harcokba is bepillantást kapunk, remek, dinamikus levegőben zajló csatáknak lehetünk a szemtanúi.

Hazánkban október 28-án jelenik meg a Dragon Ball Xenoverse 2 PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re.

Bennetek él még a Dragon Ball láz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)