Hirdetés

Egy új Dragon Ball Z akció-RPG készül

|

Valamint egy vadonatúj karakterrel fog bővülni a Dragon Ball FighterZ.

Hirdetés

Nagyon rápörgött a Bandai Namco a Dragon Ball franchise-ra. Folyamatosan bővül a Dragon Ball FighterZ, hamarosan megjelenik a Jump Force és a minap bejelentettek egy Super Dragon Ball Heroes nevű kártyás szerepjátékot is. Azonban ez még nem minden. 

Hirdetés

A kiadó nem várt sokat és megerősítette, hogy már készül egy Dragon Ball Z akció-szerepjáték is, de titokzatosan csupán annyit tett hozzá ehhez a kurta bejelentéshez, hogy további információkra és a Dragon Ball FighterZ újdonságainak leleplezésére január 26. és 27. között, a Dragon Ball FighterZ World Tour Finals bajnokság alatt számíthatunk.

A Bandai Namco csak úgy utalt a Dragon Ball FighterZ új karakterére, mint a "Harcosra a 11-es Univerzumból", amely a rajongók szerint nem jelenthet mást, minthogy Jiren (a fenti képen) csatlakozik a felhozatalhoz. A hónap végén kiderül, hogy mikkel készül pontosan a vállalat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)