Hirdetés

Így kalandozik és harcol Future Trunks a Dragon Ball Z: Kakarotban

|

Érkezett egy több mint 10 perces anyag, amiben bőven akad csetepaté és felfedezés is.

Hirdetés

Közeledik a Dragon Ball Z: Kakarot megjelenése, ami azt jelenti, hogy a rajongók hamarosan ismét átvehetik az irányítást az anime jól ismert karakterei felett, és mindenféle speckó képességet bevetve csaphatnak össze egymással, valamint a gépi ellenfelekkel. Ám addig is folytatódik a hype-generálás, így most azt nézhetjük meg, mire lesz képes egy bizonyos időutazó harcos.

Hirdetés

A Jump Festa 2020 nevű rendezvényen debütált az alább látható, nagyjából 12 perces gameplay anyag, amiben a Dragon Ball Z történetének egyik fontos szereplője, a jövőből érkezett Future Trunks kapta a főszerepet. A videó természetesen tele van harccal, de azért két pofozkodás között arra is jut ideje benne Trunksnak, hogy felfedezze a játék világát, illetve horgásszon egy kicsit.

Ha már tűkön ülve várjátok a játék megjelenését, akkor mindenképp ajánlott ránézni erre a tartalmas kedvcsinálóra:

A Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)