Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot hősei Beerus ellen harcolnak az új DLC utolsó trailerében

|

A Dragon Ball rajongóknak lesz mit csinálniuk a héten, magyar feliratos előzetesben mutatkozik be a játék új fejezete.

Hirdetés

Ma érkezik a Dragon Ball Z: Kakarot első nagyobb DLC-je, az A New Power Part 1, ami sok egyéb mellett behozza Beerus és Whis karakterét is a játékba. A pusztítás istene meglehetősen unta magát, így hát eljött meglátogatni Gokuékat, hogy bunyózhasson velük egy jót. Először persze a segédjével, Whisszel kell szembenézniük a Saiyanoknak.

Hirdetés

A kiegészítő első fejezetében Goku és Vegta elérik majd a Super Saiyan God formát, ami segíteni fog a Beerus elleni párbajban. Mondjuk a csata így sem lesz egyszerű, de így legalább már van esélyük a győzelemre. A friss, magyar feliratos előzetes ebbe az összecsapásba enged betekintést. 

A Dragon Ball Z: Kakarot - A New Power Part 1 alapvetően a játékhoz kapcsolódó szezonbérlet része. Ha valaki külön akarja beszerezni ezt a csomagot, akkor annak várnia kell majd, amíg a Part 2 megjelenik is - ebben értelemszerűen folytatódni fog a DLC sztorija.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)