Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - Vegeta mindenkit elfenekel a legújabb gameplay videóban

|

A nemrég közzétett videó megmutatja, hogy mi mindent lehet majd csinálni a következő Dragon Ball játékban.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot nem egy szimpla verekedős játék lesz, hiszen ahogyan arra nemrég a készítők is rámutattak, a harcok mellett fontos szerep kapnak a szerepjátékos elemek és a felfedezés is, így számos ismert hőssel, híres gonosszal és alkalmanként új arcokkal is összefuthatunk majd, miközben horgászunk, eszünk vagy éppen edzünk Gokuékkal. 

Hirdetés

Ha megnézitek az alábbi izgalmas gameplay videót, akkor a gyakorlatban is láthatjátok, hogy milyen lesz a Bandai Namco nyílt világú akció-szerepjátékának játékmenete: a felvételen egy 63-as szintű Vegeta villogtatja meg harci tudását különféle ellenfelekkel szemben, bánik el egy nagyra nőt aranyhallal és térképezi fel a játék világát. Nézzétek csak: 

A Dragon Ball Z: Kakarot megjelenése 2020. január 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig a széria új verekedős játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)