Hirdetés

Gokut kajával, edzéssel és barátság erejével is szintezhetjük a Dragon Ball Z: Kakarotban

|

Többféleképpen is erősíthetjük majd karaktereinket, és az edzés és bunyózás csak egy ezek közül. A Kakarot legújabb trailere részletezi a lehetőségeket.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot egy akció-RPG, és ahogy azt a műfajtól már megszokhattuk, itt is rengeteg módja lesz karaktereink fejlesztésének. A legegyszerűbb még mindig az XP-gyűjtés és szintezés lesz: megverünk ellenfeleket, kapunk cserébe XP-t, szintet lépünk, növekednek az értékeink. Ezen felül azonban lesznek sokkal izgalmasabb módjai is a fejlődésnek.

Hirdetés

A legérdekesebb (és ránézésre a legmókásabb) a receptek, alapanyagok gyűjtése lesz, melyeket aztán ledobhatunk egy szakácsnak vagy Chi-Chinek. Ők elkészítenek egy lakomát a cuccokból, ami időleges buffokat és permanens bónuszokat ad. Ezen felül még feloldhatunk új képességeket a világban gyűjthető Z gömbökkel és extra bónuszokat kaphatunk D medálok és Soul Emblemek felhasználásával, melyeket a haverok kisegítésével szerezhetünk.

A Dragon Ball Z: Kakarot megjelenése 2020. január 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)