Hirdetés

Akár 100 órán át is tarthat a Dragon Ball Z: Kakarot

|

Ha minden mellékküldetést és egyéb aktivitást teljesíteni szeretnénk, elleszünk a játékkal pár hétig, de a kampány végigjátszása sem fér bele egy hétvégébe.

Hirdetés

Az év első nagy játéka a jövő hét végén megjelenő Dragon Ball Z: Kakarot lesz, és az elmúlt évek Dragon Ball játékait (Xenoverse-ek, FighterZ) elnézve joggal bízunk abban, hogy jól fog sikerülni. Egy japán blogger annyit elmondott, hogy milyen hosszú kalandra számíthatunk.

Hirdetés

Ha hihetünk a hokanko-alt írójának (akinek szavait egy ResetErás fórumozó tolmácsolta), 35-40 óra lesz teljesíteni a sztorit, de a mellékküldetésekkel és további tennivalókkal (horgászat, kajálás stb.) együtt 80-100 órára is elveszhetünk a világban. A sok nem mindig jó, mint azt a fárasztó barangolással és töltelékfeladatokkal tömött kampányok esetében már láthattuk, úgyhogy ebből nehéz következtetést levonni, de annyi biztos, hogy aki belevág, ellesz vele egy darabig.

Szerintetek mi az optimális játékhossz? Igénylitek, hogy 100 órányi tartalmat kínáljon valami, vagy  10 óra is elég lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)