Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot megjelenés - ismét DBZ játékkal indul az év

|

A Dragon Ball FighterZ esetében is bejött, hogy januárban került piacra, a következő játék kiadásával kapcsolatban is hasonló a terv.

Hirdetés

Egészen úgy tűnik, hogy a Dragon Ball Z: Kakarot új szintet képvisel majd a franchise-hoz kötődő akció-szerepjátékok kategóriájában; nyílt világa rengeteg felfedeznivalót, mellékküldetést kínál a sztori izgalmas missziói mellett.

Hirdetés
 

A TGS alkalmából a Bandai Namco bejelentette, hogy 2020. január 17-én érkezik a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint hogy a Buu sztoriszál is megjelenik, és így aztán tényleg kihagyhatatlan lesz minden Dragon Ball rajongó számára. A hírt egy trailerrel is megtámogatták, nézzétek, csodálatos:

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)