Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot első DLC-je elhozza a Super Saiyan God formát

|

Beerus és Whis már közelednek, hogy segítsenek Gokunak és Vegetának elérni a God formát.

Hirdetés

Ahogy azt a Dragon Ball Z: Kakarot címe is elárulja, a játék a Z animét dolgozta fel, és annak karaktereivel ismertette meg a játékosokat. A Bandai Namco azonban nem ragadna le a klasszikusnál, és legalább egy DLC erejéig meglátogatná a Super idővonalát is, amiben Goku és társai a pusztítás egyik istenével néztek szembe.

Hirdetés

A New Power Awakens című DLC bedobja Beerust és Whist a Z karakterek közé, akik néhány komolyabb csata után megtanítják Gokunak a Super Saiyan God alakot. Persze Beerust leküzdeni nem lesz egyszerű, mivel ő egy 250-es szintű boss, és ellene még a tárgyaink egy részét sem használhatjuk majd. A játék producere azt állította, hogy Beerus annyira erős, hogy 10 harcból csak 1-szer tudta megverni.

Az A New Power Awakens - Part 1 című DLC április 28-án érkezik. Akinek megvan a Dragon Ball Z: Kakarot Ultimate kiadása, annak ingyen lesz, a többieknek külön be kell majd szerezniük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)