Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - új dolgokat tudhatunk majd meg a szereplők életéről

|

Az eredeti manga írója elárulta, hogy olyan sztorik is bekerülnek a játékba, melyek nem voltak benne a füzetekben és az animében.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot a jól ismert anime történetét fogja feldolgozni ARPG formában. A rajongók nagy része ugyan örül ennek, de persze akadnak olyan is, akik úgy érezték, hogy a sztori számukra semmi újat nem fog mondani. Maga Akira Toriyama, a széria atyja jött megnyugtatni őket, hogy bizony lesznek új történetszálak.

Hirdetés

Az egyes ugyanis karakterek olyan háttértörténeti darabokat kapnak, melyek nem voltak benne az eredeti mangában, és mivel Toriyama írja ezeket, így természetesen ezek mind a hivatalos Dragon Ball kánon részei lesznek. Az író szerint ezek a karaktersztorik nagyban hozzájárulnak majd ahhoz, hogy mindenkinek megérje újraélni a legendás kalandot.

A Dragon Ball Z: Kakarot megjelenése 2020 elején várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti neki fogtok esni újra Son Goku történetének, vagy éppen elégszer láttátok már ezt a sztorit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)