Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - új jeleneteket mutattak be a Tokyo Game Show-n

|

A műsort többek között a Vegetát megszólaltató szinkronszínész prezentálta.

Hirdetés

Rengeteg játékot vitt a Tokyo Game Show-ra a Bandai Namco, és a felhozatalból természetesen a Dragon Ball Z: Kakarot sem maradhatott ki. A műsor alatt több különböző szituációban is láthattuk Vegetát.

Hirdetés

A közel 40 perces adás alatt Ryo Horikawa néhány sor szöveget is előadott, aminek nagyon örült a közönség, viszont emellett felfedezős, bunyós és horgászós jeleneteket is láthattunk a Kakarotból. A teljes adást alább nézhetitek meg, rajongóknak mindenképp érdemes. Aki inkább a játékmenetre kíváncsi, tekerjen 20 perchez.

Az adás angol fordítással is elérhető, alább tudjátok végignézni.

A Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)