Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - egy teljesen új karakter mutatkozik be a játékban

|

Az új szereplő Bonyu névre hallgat és Dermesztő elit csapatának, a Ginyu Alakulatnak kiugrott tagja.

Hirdetés

A Dragon Ball Z játékok készítői sosem féltek új karaktereket behozni a franchise életébe, elég csak a Dragon Ball Fighter Z-ben debütált Android 21-re gondolni, akit a sorozat rajongói egyből megkedveltek. A jelek szerint a Kakarot sem marad majd új karakter híján, ugyanis bemutatkozik Bonyu, aki az alkotók szerint igen fontos lesz a játék háttértörténete szempontjából.

Hirdetés

Képességeiről és történetéről egyelőre nagyon keveset árultak el a fejlesztők, de annyit azért megtudtunk, hogy a Ginyu Alakulat egykori tagjáról beszélünk, aki azért hagyta el Dermesztő elit  zsoldos egységét, mert elege volt az állandó pózolásból. A karaktert a Dragon Ball manga atyja, Akira Toriyama tervezte, az első képet már meg is osztották a rajongókkal:

Remélhetőleg Bonyut is olyan jól fogadják majd a rajongók, mint a korábbi játékok által bemutatott új szereplőket. A Dragon Ball Z: Kakarot 2020 elején debütál majd PC-n, Playstation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)