Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - friss képek alapján úgy tűnik, baseballos minijáték is lesz benne

|

Goku és társai bizony nem csak verekedni szeretnek, hanem úgy látszik, nagy rajongói egy amerikai sportnak is.

Hirdetés

Jövőre újabb verekedős játékot kapnak a Dragon Ball-rajongók, ugyanis a CyberConnect2 stúdiójában már javában készül a Dragon Ball Z: Kakarot, amiben ismét egymásnak fognak esni a szupererős harcosok. Viszont ha úgy tartja kedvünk, akkor egy kicsit nyugisabb tennivalóval is elüthetjük majd az időt a játékban.

Hirdetés

Érkezett egy csokornyi vadonatúj screenshot a játékból, így például ismét szemügyre vehetjük az új, Bonyu nevű karaktert, amint épp komoly csapást visz be Gokunak, illetve néhány egyéb szereplőt is megnézhetünk. Valamint kaptunk néhány képet a Home Run Game-ről is, ami a jelek szerint egy baseballos minijáték lesz. Figyelembe véve, hogy milyen erővel bírnak a Dragon Ball franchise egyes hősei, valószínűleg elég komoly ütéseknek lehetünk majd szemtanúi.

A Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)