Hirdetés

A Dragon Ball Z egyik zeneszerzője egy amerikai állam szenátora lett

|

A világ minden csillagharcosa rá szavazott, nem csoda, hogy ő nyert.

Hirdetés

A Kotaku figyelt fel arra, hogy Nathan Johnsont tegnap megválasztották Texas szenátorának. Nathan felelt a Dragon Ball Z angol verziójának több zenei anyagáért is, amellett, hogy amúgy volt egy jogi diplomája a texasi egyetemről.

Hirdetés

Jó ideig csak a zenére koncentrált, és véletlenül belefutott a FUNimation társalapítójába. Innen indult karrierje a nagy sikerű anime angol zeneszerzőjeként. Mostanában kicsit eltolódott a figyelme, és inkább a politikával foglalkozott. Nathan egyébként nyíltan vállalta múltbéli munkáját, és személyes profilján ott van a Dragon Ball Z közvetlenül saját jogi cége és zenei produkciós cége mellett.

Bár dolgozott a második Broly filmen is, a hamarosan érkező Dragon Ball Super: Broly filmet már kihagyta. Valószínűleg mostanában lesz elfoglaltsága a saiyanok csatái nélkül is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)